درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 28 آذر 1404

کد: 11422 | 29 تیر 1398 ساعت 16:49

قم|اجرای عملیات بهسازی خیابان حریم ریل راه آهن در شهر قائم(عج)

شهردار منطقه پنج قم با بیان اینکه پروژه های عمرانی و خدماتی شهرداری منطقه همچنان در حال پیگیری و اجراست، گفت: در همین راستا پس از برداشتن دیوارهای حریم ریل راه آهن، جدول‌گذاری، زیرسازی و آسفالت شد.

قم|اجرای عملیات بهسازی خیابان حریم ریل راه آهن در شهر قائم(عج)


به گزارش خبرنگار رویداد ایران از قم، علیرضا اقبالیان با اشاره به اجرای عملیات آسفالت خیابان حریم ریل راه آهن شهرقائم(عج)، اظهار کرد: از آنجایی که تامین امنیت شهروندان هنگام عبور و مرور و ساماندهی وضعیت معابر یکی از مهم‏ترین وظایف شهرداری‏ ها محسوب می‌شود این پروژه به سرعت اجرای گردید.

شهردار منطقه پنج قم در ادامه گفت: عملیات جدول‌گذاری به طول ۱۴۰۰ متر و آسفالت به مساحت بیش از ۳۲۰۰ مترمربع با توزیع ۳۳۰ تن آسفالت به منظور افزایش رفاه حال شهروندان و مناسب سازی محیط شهری انجام شد.

اقبالیان یادآور شد: اجرای این پروژه نقش بسزایی در تجمیع کوچه های شهرک قائم(عج) منتهی به ریل راه آهن داشته و با احداث این معبر کوچه ها از حالت بن بست خارج شده و از نظر افزایش ظریب امنیتی از جایگاه خاصی برخوردار است.

وی در پایان از همکاری مسئولان راه آهن قم در راستای اجرای این پروژه که با هدف تامین رفاه و آسایش شهروندان منطقه شهر قائم(عج) به انجام رسید، قدردانی کرد.


عکس خوانده نمی‌شود